Telefoon

+31 630063208

Email

info@zwangermetmarlies.nl

Als zwangerschapscoach leer ik jou hoe jij je kunt voorbereiden op de komende bevalling. Je leert om meer te ontspannen in de zwangerschap en hoe je de leiding kunt nemen over jouw bevalling.

Zoek jij verlichting voor jouw zwangerschapskwaaltjes of wil jij gewoon weer eens lekker op je buik liggen? Ik ben gespecialiseerd in het masseren van zwangere en pas bevallen vrouwen. Door de speciale massagetafel kan jij tijdens de zwangerschapsmassage weer heerlijk op je buik liggen en hoef je even helemaal niets anders te doen dan te genieten!

Ben je zwanger en ligt je kindje dwars of in stuit? Je kan door behandeling met moxa proberen om jouw kindje op een natuurlijke manier te laten draaien.
Door moxa therapie wordt de kans dat jouw kindje spontaan draait vergroot van 50% naar 75% (wetenschappelijk bewezen).

Ben jij overtijd? Is jouw kleine spruit na 40 weken nog niet geboren? Dan kan je proberen om via een overtijdsbehandeling de bevalling op gang te brengen.

Volg deze leuke workshop tijdens jouw zwangerschap en je kan na jouw bevalling gelijk snel aan de slag. Deze massage is speciaal ontwikkeld voor baby’s van 0 tot 6 weken oud.

Volg deze leuke mini-cursus tijdens jouw zwangerschap en verlicht kwaaltjes van jouw kleine. Je kunt dit al toepassen als de kindjes 4 weken oud zijn tot peuterleeftijd.

Heb jij na de bevalling ook pijnlijke en stramme schouderspieren? Ben je moe en prikkelbaar door het slaaptekort en alle hormonen die nog niet in balans zijn?

Geef dan jouw lichaam de aandacht die het verdient! Tot 9 maanden na de zwangerschap te boeken

Chat openen
Stel hier jouw vraag
Stel hier jouw vraag