Telefoon

+31 630063208

Email

info@zwangermetmarlies.nl

Na 9 maanden is het zover. Je bent bevallen. Jullie kindje is geboren en jij bent moeder geworden. Samen met je kindje mag je rustig aan wennen aan de nieuwe situatie.
Jouw lichaam heeft een enorme prestatie geleverd met de bevalling, je bent druk met voeden, verschonen en tillen van je kleine spruit. En dan is er ook nog slaaptekort.

Soms kan je je onrustige blijven voelen en lukt het je niet goed om te ontspannen of goed te slapen. Niet gek want lichaam en geest hebben tijd nodig om alles te verwerken en om hormonaal in balans te komen.

Na de bevalling verdient elke moeder speciale zorg en aandacht. Gun jezelf een welverdiende pauze met de Welkom Mama behandelingen. Of je nu behoefte hebt aan basisverzorging of een uitgebreide behandeling.

De welkom mama geef ik vanaf 3 weken na de bevalling bij mij in de praktijk. Heb je een keizersnede gehad dan wachten we tot de wond helemaal gesloten is. Meestal is dat na 5-6 weken.

In de welkom mama basis behandeling sta jij weer centraal. We beginnen met een warm voetenbad waarin Magnesium en etherische olie zijn toegevoegd. Je mag landen met een kop thee en als je wilt mag je mij jouw bevallingsverhaal vertellen. Na het voetenbad mag je plaatsnemen op de massagetafel en masseer ik een deel van jouw lichaam.

In de welkom mama uitgebreid behandeling sta jij weer centraal. We beginnen met een warm voetenbad waarin Magnesium en etherische olie is toegevoegd. Je mag landen met een kop thee en als je wilt mag je mij jouw bevallingsverhaal vertellen. Na het voetenbad mag je plaatsnemen op de massagetafel en masseer ik jouw lichaam met warme olie.
Daarna krijg je een buikpakking met daarbij een blessing. De pakking bestaat uit verschillende mineralen die zorgen voor ontspanning in de buik en wordt de doorbloeding van de huid en organen gestimuleerd.
De blessing die ik uitspreek komt uit de Yin Tuina, een zachte vrouwelijke Chinese massage die wel wat lijkt op reiki uit Japan. Terwijl de buikpakking intrekt en zijn werk doet, masseer ik jouw voeten.

Deze massage is speciaal voor alle moeders die na de bevalling behoefte hebben aan een luisterend oor, me-time, een massage van rug-, nek en schouderspieren etc.
Door massage zullen je spieren meer ontspannen en voel je je weer wat kalmer en energieker. Voorafgaand is er uiteraard ook ruimte voor het bespreken van jouw bevalling. Hierdoor kan je ontspannen en met meer focus weer verder.

Wil je een mama-massage kado geven? Kijk dan eens hier om een cadeaubon aan te schaffen.

Chat openen
Stel hier jouw vraag
Stel hier jouw vraag