Telefoon

+31 630063208

Email

info@zwangermetmarlies.nl

Als je op zoek bent naar een cursus of workshop babymassage of baby-yoga in Soest, waarbij je geen nummertje bent, waarbij je leert om jouw kleine baby te leren kennen en met plezier te masseren, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Over babymassage en baby-yoga kan ik eigenlijk kort zijn; Baby’s vinden het heerlijk om gemasseerd te worden, houden van beweging en genieten van jullie contact. Daarnaast is het goed voor lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Het versterkt de band tussen jou en jouw kindje en bovendien is een goede massage ontspannend voor jouzelf als voor jouw kindje.

Mijn lessen zijn kleinschalig zodat er altijd ruimte is voor maatwerk. Baby’s zijn immers nooit hetzelfde en hebben allemaal een andere start gehad. Maar ik heb ook zeker oog voor jou als ouder. Elke ouder is een spiegel voor hun kindje. Ben jij onrustig? Dan wordt jouw kleine dat ook. Andersom werkt het ook, is jouw kleine onrustig? Met jouw kalmte ben je ook als een spiegel en grote kans dat jouw kindje hierop reageert. Ik kijk altijd naar jullie beiden.

De cursusdagen zijn zorgvuldig gepland en zijn tegelijkertijd flexibel om aan te passen aan het schema van jouw baby. Mijn workshops en cursussen babymassage bestaan uit een klein beetje theorie en verder gaan we lekker praktisch aan de slag.

Babymassage voor pasgeborenen
Voetreflexologie voor baby’s

Cursus babymassage
Workshop kennismaken met babymassage
Cursus baby-yoga, ontspanning & plezier voor 2!
Voetreflexologie voor baby’s

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Ik kijk ernaar uit om jou/ jullie te verwelkomen in een van de cursussen of workshops!

Ik ben geschoold door en lid van Babymassage Nederland en volg regelmatig een bijscholing.


Chat openen
Stel hier jouw vraag
Stel hier jouw vraag