Telefoon

+31 630063208

Email

info@zwangermetmarlies.nl

Hygiëne is voor mij een belangrijk aspect. Ik vraag van mijn klanten dat zij schoon en fris op de massagetafel plaatsnemen.

Voor een optimale behandeling is het prettig als je op tijd aanwezig bent.

Wanneer je voor de eerste keer voor een massage komt dan is een intake verplicht. 

Om je volledige aandacht te kunnen geven, neem ik de telefoon niet aan tijdens het masseren. Ook is het prettig als jij je mobiele telefoon uit of ‘op stil’ zet.

Een massage ontvangen met een volle maag is niet prettig. Het beste kun je een uur van tevoren niet meer eten.

Het gebruik van alcohol en / of drugs gaat niet samen met een massagebehandeling.

Geen-erotische-massageIk stel het ook niet op prijs als dit tijdens een massage gevraagd wordt. In dat geval zal ik per direct de behandeling staken. De kosten voor de geboekte massage worden in rekening gebracht.

Zwangerschapsmassage Soest /Massagepraktijk Marlies/ Zwanger met Marlies is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

Wanneer je onder behandeling bent van een arts of therapeut, of bepaalde medicijnen gebruikt, kan ik je vragen om eerst met de deskundige te overleggen of een massage wel wenselijk is.

Indien je informatie achterhoudt over eventuele ziektes of blessures, kan Zwangerschapsmassage Soest / Massagepraktijk Marlies / Zwanger met Marlies NIET verantwoordelijk worden gehouden voor de resultaten of gevolgen tijdens of na de massage.

Ik behoud mij het recht voor om klanten te weigeren, ook zonder opgaaf van redenen.

Laatste versie: 20-01-2022

Chat openen
Stel hier jouw vraag
Stel hier jouw vraag